Gündem

Denizli Valiliği’nden Duyuru. Herkesi İlgilendiriyor

Denizli Valiliği’nden Duyuru. Herkesi İlgilendiriyor

16 Aralık 2020
44 ay önce

Denizli Valiliği 77 nolu koronavirüs (Covid-19) Denizli İl Hıfzıssıhha Meclis Kararlarını açıkladı.

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. maddesine göre, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında koronavirüs (Covid-19) tedbirleri hususunda olağanüstü toplandı.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirilmektedir.

Bu çerçevede; 30.11.2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yapılan değerlendirmeler doğrultusunda; yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında, hafta sonu ise Cuma günleri saat 21.00’de başlayacak, Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve Pazartesi günleri saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlamalarını içeren bir dizi önlemler İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararlarımızla hayata geçirilmiştir.

14 Aralık 2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde, Koronavirüs salgınıyla mücadelede gelinen aşamanın değerlendirilmesi sonucunda; İçişleri Bakanlığının 15.12.2020 tarihli “Covid-19 Ek Önlemler” konulu yazısına istinaden;

En İlgi Çeken Haberler