Gündem

DENİZLİ’DE İŞLENEN CİNAYETLE İLGİLİ YENİ GELİŞME

Denizli’de İşlenen Cinayetle İlgili Yeni Gelişme

14 Aralık 2020
44 ay önce

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde  6 ay önce meydana gelen cinayetle ilgili yeni gelişme yaşandı. Yusuf Aras’ın bıçaklanarak öldürülmesinin ilk duruşması Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

22 Haziran 2020’de Yusuf Aras’ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili ilk duruşma bugün Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Yusuf Aras’ı öldüren katil zanlısı 30 yaşındaki  T.Y. SEGBİS ile bağlandı.  Duruşmaya çok sayıda yakınları katıldı. İlk kez konuşan katil zanlısı T.Y. aracının düşen plakasının takmak için evde tornavida aradığını ve bulamayınca o gün yanına bıçağı aldığını belirtti. T.Y. bıçağın çıkan plakayı takmak için yanında olduğunu söyledi.  Duruşma 23 Mart 2021 tarihine ertelendi.

6 AY ÖNCE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesinde 22 Haziran 2020 tarihinde Yusuf Aras,  T.Y. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. İddiaya göre, Bağbaşı Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki genç arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kavga esnasında ismi henüz açıklanmayan bir kişi 3 Kasım 1995 doğumlu Yusuf Aras isimli genci bıçakladı. Bıçaklanan genç adam ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Polis ve Sağlık Ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bıçak darbesi sonrası ağır yaralanan Yusuf Aras isimli gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Bıçaklama olayını gerçekleştiren şahıs Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Masası Ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Acı haberi alan 25 yaşındaki Yusuf Aras’ın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntüyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesine gitti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

En İlgi Çeken Haberler