Gündem

DENİZLİ’DE KAHREDEN KAZA BELEDİYE PERSONELİ HAYATINI KAYBETTİ!

Denizli’de Kahreden Kaza Belediye Personeli Hayatını Kaybetti!

12 Eylül 2025
10 saat önce

Merkezefendi Belediyesi personeli Adem Akyol bu sabah motosikletiyle işe gelirken ters yönden gelen bir otomobilin altında kalarak can verdi.

Denizli’de Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Adem Akyol, bu sabah korkunç bir kazanın kurbanı oldu.

Sabah saat 05.10’da işe gitmek üzere motosikletiyle yola çıktığı öğrenilen Akyol’un kullandığı motosiklet, Üçgen Kavşağı’nda ters yönden gelen bir otomobil ile çarpıştı.

Kazaya tanık olan diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine acil sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilin altında kalan Akyol’un kaza mahallinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Diğer yandan kazaya karışan otomobil sürücüsünün alkollü olduğu iddia edildi. Sürücü gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Akyol’un kaza haberi Merkezefendi Belediyesi’nde büyük üzüntüye neden oldu. Belediye Başkanı Şeniz Doğan sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınlayarak; “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’müzde görev yapan çalışma arkadaşımız Adem Akyol’un elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

En İlgi Çeken Haberler