Gündem

DENİZLİ’DE SABAH GÜRÜLTÜYLE HERKES AYAĞA FIRLADI

İlçede Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı. Denizli’de Sabah Gürültüyle Herkes Ayağa Fırladı

19 Ekim 2020
46 ay önce

Denizli’de dün geceden bu yana etkili olan şiddetli sağanak yağmur iki ilçe de doluya döndü. Ekili araziler zarar görürken Merkezefendi İlçesi’nde sabah erken saatlerde yaşanan gök gürültüsü herkesi ayağa fırlattı. Edinilen bilgilere Merkezefendi İlçesi’nde sabah 7.30 ile 08.30 saatleri arasında şiddetli gök gürültüsü oldu. Henüz uyku halinde olan birçok vatandaş şiddetli gök gürültüsüyle yataklarından fırlarken kahvaltı da yakalananlar ise yürekleri ağzına geldi. Şiddetli gök gürültüsüyle büyük korku yaşayan vatandaşlar, “Şimdiye kadar bu şekilde şiddetli gök gürültüsü hiç duymamıştık. Bina yıkılacak sandık. Birçok evin sigortası attı. Doğaya, tabiatta verilen zararın bedelini ödüyoruz galiba. Artık yağışında şiddeti, şekli değişti” dediler.

SARAYKÖY’DE PAMUK TARLALARI ZARAR GÖRDÜ

Sarayköy ilçesinde sabaha karşı başlayan ve belirli aralıklarla gök gürültülü sağanak yağış şeklinde devam eden yağmur ve ardından gelen dolu yağışı, hasat öncesi ekili pamuk tarlalarına zarar verdi. Meydana gelen yağış sonrası tarlalarına giden çiftçiler üzücü manzarayla karşılaştı. Tarlalarını su basan çiftçilerin aynı zamanda ekili ürünleri de meydana gelen sağanak yağıştan nasibini aldı.

ÇİVRİL’DE DOLU YAĞIŞI

Denizli'nin Çivril ilçesinde de  akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış dolu ile birlikte etkili oldu.

Şiddetli dolu yağışı ile Çivril sokakları dakikalar içinde beyaza büründü.Çivril’de akşam saatlerinde başlayan yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi İlçe merkezi ve bazı köylerde etkili olan dolu ile sokaklar beyaza büründü. Yaklaşık beş dakika süren dolu yağışı sonrası bazı vatandaşlar araçlarını kapalı yerlere çekerken bazı araç sürücüleri de araçlarının üzerini kapatmaya çalıştı. Çivril’de yağışlı ve serin havanın Ekim ayı sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

En İlgi Çeken Haberler