Gündem

PAMUKKALE’DE PROJE MARATONU BAŞKAN ERTEMUR SAHADA DUR-DURAK BİLMİYOR

Pamukkale’de Proje Maratonu Başkan Ertemur Sahada Dur-Durak Bilmiyor

19 Ağustos 2026
2 saat önce

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, ilçenin dört bir yanını kapsayan yoğun saha mesaisiyle yatırımları adım adım inceledi. Temeli yeni atılan projelerden açılışa gün sayan tesislere, esnaf buluşmalarından dev üstyapı hamlelerine kadar Pamukkale’nin her noktasına dokunan Başkan Ertemur, ilçenin çehresini değiştirecek müjdeleri peş peşe paylaştı.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, ilçenin dört bir yanını kapsayan dev saha maratonuyla adeta çıtayı yükseltti. Kınıklı Mahallesi Kampüs Bölgesi’nden Aktepe Mahallesi, Anafartalar Mahallesi, Deliktaş Mahallesi, Fatih Mahallesi, Tekkeköy Mahallesi, Yunusemre Mahallesi ve Bağbaşı Mahallesi’ne kadar temeli yeni atılan projelerden açılışa gün sayan dev yatırımlara kadar her noktayı adım adım inceleyen Başkan Ertemur, yürütülen çalışmaları sahada denetledi.

KAMPÜS BÖLGESİNDE BÜYÜK DÖNÜŞÜM: İLK KAZMA VURULDU!

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un saha maratonundaki en önemli duraklarından biri, Denizli’nin ve gençlerin kalbinin attığı Kınıklı Kampüs Bölgesi oldu. Yıllardır çözüm bekleyen kronikleşmiş üstyapı sorunlarına neşter vurarak esnafla el ele veren Başkan Ertemur, dev yenileme projesinin startını verdi. Yıpranmış yollardan kaldırımlara, aydınlatmalardan peyzaja kadar bölgeyi baştan aşağı yenileyeceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Söz verdik, neşteri vuruyoruz. Esnafımızla fikir birliği içinde planladığımız projemizi okullar açılana kadar gece gündüz çalışarak tamamlayacak, Kınıklı’yıhak ettiği modern ve cıvıl cıvıl çehresine kavuşturacağız”dedi.

PAZAR YERİ VE ÇOCUK BAKIMEVLERİNDE SON HAZIRLIKLAR

Saha programına Aktepe Mahallesi ile başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, mahallede yapımına başlanan 850 metrekarelik kapalı pazar yeri alanını inceledi. Ardından Anafartalar Mahallesi’ne geçerek inşaatı tamamlanan ve son hazırlıkları yürütülen Gündüz Çocuk Bakımevi ile mahalledeki parklarda incelemelerde bulundu, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde talepleri dinledi.

DELİKTAŞ’A BALIK HALİ

Hizmet maratonunu Deliktaş Mahallesi ile sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, ilçeye kazandırılacak olan modern Balık Hali’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle parkında vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Ertemur, daha sonra Fatih Mahallesi’ne geçerek mahalledeki park alanlarını gezdi ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

ESNAF, MUHTAR VE ULAŞIM CAMİASINA YAKIN TAKİP

Saha ziyaretleri kapsamında toplumsal dayanışma ve saha iletişimi vurgusu yapan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Yeniyol-Tekkeköy minibüs durağını ziyaret ederek şoför esnafının derdini dinledi. Tekkeköy Mahallesi Muhtarı Cafer Çavdar, mahalle esnafı ve vatandaşlarla buluşan Başkan Ertemur, ardından Yunusemre Mahallesi Muhtarlığı’nı ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek yürütülen hizmetleri değerlendirdi.

BAĞBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

Günün heyecan verici bir diğer adımı ise açılış hazırlıkları tüm hızıyla süren Bağbaşı Kültür Merkezi oldu. Merkez bünyesinde kısa süre içinde miniklerin hizmetine sunulacak Gündüz Çocuk Bakımevi’ni gezen Başkan Ertemur, tesisin cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle dolacağı gün için geri sayımın başladığını ifade etti.


En İlgi Çeken Haberler