Gündem

ŞEHİT YAKINI VE GAZİYE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

Şehit Yakını Ve Gaziye Devlet Övünç Madalyası Verildi

12 Kasım 2020
45 ay önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen ‘Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyaları’, Denizli’deki bir şehidin yakınına ve bir gaziye, Vali Sayın Ali Fuat Atik tarafından verildi.

03 Temmuz 2017’de Van-Hakkari karayolunun emniyeti sağlamak maksadıyla mayın/EYP araması yapan devriyeye bölücü terör örgütleri mensuplarınca yapılan saldırı sonucu Uzm.J.Kd.Çvş. Emrah Ceylan şehit olmuştu. 14 Ağustos 2015’de ise bölücü terör örgütleri tarafından pusuya düşürülmesi sonucu çıkan çatışmada Uzm.J.Çvş. Haydar Karaman’a yaralanmıştı.

Şehit Ceylan ve Gazi Karaman için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası takdimi için tören düzenlendi. Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törene; Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, Devlet Övünç Madalyası alacak olan şehidin eşi Senem Ceylan, Haydar Karaman ile aileleri katıldı. Törende Şehit Ceylan’ın eşi Senem Ceylan ile Gazi Haydar Karaman’a Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyaları Vali Atik tarafından verildi. Vali Atik, törenin ardından şehit ve gazi yakınları ile bir süre sohbet etti.

En İlgi Çeken Haberler