Gündem

HOROZ VURDU GOL OLDU

Denizlsipor, Giresunspor Deplasında Mehmet Akyüz İle 3 Puanı 3 Gol İle Aldı

20 Nisan 2019
65 ay önce

Denizlispor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçen hafta sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalarak kan kaybeden horozlar deplasmanda Giresunspor’u yenerek ligin bitmesine 4 hafta kala emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. “O SENE BU SENE” sloganıyla lige fırtına gibi giren Denizlispor, uzun yıllardır hasretini çekilen Süper Lig’e çıkma yolunda bugün önemli bir engelli aştı. Deplasmanda Giresunspor ile karşılaşan horozlar maçın 12. dakikasında Mehmet Akyüz ile 1-0 öne geçti. 44. dakikada Mehmet Akyüz’ün penaltı golüyle 2-0 öne geçen Denizlispor ilk yarıyı bu sonuçla tamamladı. İkinci yarıya da fırtına gibi giren horozlar, Mehmet Akyüz ile 3. golü buldu. 69. Dakikada Mehmet Akyüz, kendisinin ve Denizlispor’un üçüncü golünü rakip filelere gönderdi.

STAD: Giresun Atatürk Stadı

HAKEM: Fırat Aydınus

GİRESUNSPOR:Kayacan Erdoğan, Çağlar Birinci, Renan Foguinho, Aykut Demir, Savaş Polat, Cristian Tanase(Ozan Can Kökcü), Bahadır Erol, Tevfik Altındağ (Alperen Aydın), Volkan Okumak(Ozan Can Kökcü), Muhammet Reis, Yasin Ozan

DENİZLİSPOR,: Adam Stachowiak, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Ismail Aissati(Muhammet Ertürk) ,Burak Altıparmak, Burak Çalık, Recep Niyaz, Deniz Vural (Muhammet Ertürk), Mehmet Akyüz (Olanrewaju Kehinde)

GOLLER: Dk. 12, 43, 69 Mehmet Akyüz

En İlgi Çeken Haberler