Gündem

MİDE BULANDIRAN İĞRENÇ TACİZ

Denizli’den Kendini Savundu. Genç Kıza Taciz, Şiddet Ve Tehdit

18 Temmuz 2019
62 ay önce

Denizli’den SESGİS aracılığıyla duruşmaya katılan kişi hakkındaki taciz, dayak ve tehdit suçlamalarıyla ilgili mahkemede kendini savundu.  İddiaya göre genç kıza taciz, dayak ve tehdit olayı 3 yıl önce Erzurum’da yaşandı. Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde eğitim gören  kız öğrenci S.S., aynı okulda okuyan erkek öğrenci M.T.G. ile arkadaş oldu. Aziziye İlçesi’nde eğitim gördüğü dönemde 14 yaşında olan S.S.’nin yüzünde morluklar gören annesi durumundan şüphelenerek okula gitti. Okulda kızının M.T.G. tarafından dövülüp cinsel istismara uğradığını öğrenen anne şikayetçi oldu.

GENÇ KIZ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Erzurum  1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada aile avukatları aracılığıyla ifade veren S.S., aynı okulda eğitim gördükleri M.T.G. ile sevgili olduklarını belirterek, “M.T.G. ile okulda sevgili olduk. Sonra beni evine çağırdı. Kuzeni, evde bizim fotoğraflarımızı çekmiş. M.T.G. sonra bana çekilen fotoğrafları göstererek, tehdit etti. Fotoğrafları, ailene göstereceğim. Sosyal medyadan paylaşacağım diye tehdit edince evine gitmeye devam ettim. Bana evde cinsel içerikli videolar izlettirmeye başladı. Cinsel içerikli video izlettirdiği bir gün beni zorla soyundurdu ve istismarda bulundu. Karşı koymaya çalıştım ama beni yatağın üzerine ittirdi ve kolum çatladı. Daha sonraki seferlerde eve gittiğimde beni sopayla dövdü. Yaşananları aileme anlatamıyordum. Rızam dışında yaşananlar nedeniyle şikayetçiyim” dedi.

DENİZLİ’DEN KENDİNİ SAVUNDU

Erzurum’da görülen davada 14.5 yıl hapsi istenen M.T.G., Denizli’den SESGİS aracılığıyla katıldığı duruşmada kendini savunarak, “Kendisini zorla soyundurarak istismarda bulunmadım. Fotoğrafları kendi gönül rızasıyla çektim. Dövme olayı kısmen doğrudur ama cinsel istismarda bulunmak için dövmedim” dedi. 3 yıl önce yaşanan olay nedeniyle Erzurum’dan ailesiyle birlikte ayrılan M.T.G., Denizli’ye taşınarak eğitim öğretim hayatına devam ederken S.S.’nin çıplak görüntülerinin Erzurum’un, Aziziye İlçesi’nde birçok kişinin eline geçmesi nedeniyle aile Bursa’ya taşındı. S.S.’nin annesi yaşananlar karşısında çok mağdur olduklarını belirterek, “Dışarı çıkamıyorduk. Herkes bize kötü gözle bakıyordu. Yaşananlar nedeniyle Bursa’ya taşındık” diyerek Denizli’de lise eğitimini sürdüren M.T.G. den şikayetçi olduklarını belirtirken mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En İlgi Çeken Haberler