Denizli’de gece saatlerinde bir eğlence mekânına düzenlenen silahlı saldırı paniğe neden oldu. Olayda 5 kişi yaralanırken, saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Olay, Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre motosikletle olay yerine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kısa süre önce hizmete açılan eğlence mekânına silahla ateş açtı. Art arda patlayan silah sesleri çevrede korku ve paniğe yol açarken, mekânda bulunan vatandaşlar kendilerini korumak için kaçıştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 5 kişi ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Saldırının ardından olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgede bulunan güvenlik kameraları incelemeye alınırken, saldırının nedeni ve hedefiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürürken, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için kapsamlı bir operasyon yürütülüyor.