Denizli’de 12 Haziran sabahı açık ve güneşli bir havayla başlarken, saat 10.05 itibarıyla sıcaklık 29,3°C olarak ölçüldü. Öğle saatlerinden itibaren termometreler hızla yükseliyor ve gün içinde 37°C’ye kadar çıkıyor. Öğleden sonra ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Nem oranı %49 seviyelerinde, rüzgar ise sakin, hız saatte 0 km.
HAFTA SONUNA DOĞRU SICAK VE YAĞIŞLI HAVA
Perşembe günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Sıcaklık en düşük 23°C, en yüksek 38°C olacak. Nem oranı %16 ile %61 arasında değişirken, rüzgar kuzeyden saatte 9 km hızında esecek. Cuma ve cumartesi günleri sıcaklıklar biraz düşse de yine yüksek seyredecek; cuma günü 23°C ile 37°C, cumartesi ise 21°C ile 36°C arasında değişecek.
PAZAR VE PAZARTESİ HAVALAR BİR MİKTAR SERİNLEYECEK
Pazar ve pazartesi günleri bulutların azalması ve havanın biraz serinlemesi bekleniyor. Pazar günü en düşük 17°C, en yüksek 32°C; pazartesi ise 17°C ile 32°C arası sıcaklık öngörülüyor. Bu günlerde gökyüzü az bulutlu olacak.
YAĞIŞLARA DİKKAT!
Özellikle perşembe günü öğleden sonra ve akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.