Denizli iş dünyasının tanınmış isimlerinden İbrahim Cinkaya’nın 15 yaşındaki torunu Elif Zeynep Aktürk hayatını kaybetti.
Denizli iş dünyasının tanınmış isimlerinden, Gümüşler eski Belediye Başkanı ve Fabercnk Doğaltaş Sanayi sahibi İbrahim Cinkaya’nın torunu Elif Zeynep Aktürk, henüz 15 yaşında hayatını kaybetti. Genç yaşta gelen acı haber, ailesini, yakınlarını ve Denizli iş dünyasını yasa boğdu.
CİNKAYA AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Cumhur Aktürk ve Yeliz Cinkaya çiftinin kızları olan Elif Zeynep Aktürk’ün vefatı, kentte büyük üzüntü yarattı. Denizli’nin sevilen ve tanınan ailelerinden biri olan Cinkaya ailesinin yaşadığı acı kayıp, yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.
Henüz hayatının baharında yaşamını yitiren genç kızın vefat haberi, iş dünyası ve sosyal çevrede büyük üzüntüyle karşılandı.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Elif Zeynep Aktürk için bugün Gümüşler Mezarlık Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.
Kılınan cenaze namazının ardından Elif Zeynep Aktürk, Gümüşler Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.